Detail akce: Žít v pravdě je bránou do Nové Země

Žít v pravdě je bránou do Nové Země

úterý 01.10.2024 od 18:30

Divadlo U Kapličky, České Budějovice

Prodejce: Smsticket.cz, pro nákup vstupenek budete přesměrováni na oficiální stránky prodejce.

Žít v pravdě je bránou do Nové Země

01.10.2024 od 18:30

Divadlo U Kapličky, Husova tř. 622/45, České Budějovice Najít ubytování

Čas na Reflexi 
Je čas pro každého z nás přemýšlet o tom, jak žijeme, jak přistupujeme k věcem, lidem a událostem. Žijeme pravdivě, nebo jsme uvízli v iluzi o sobě a o světě? 

Žijme v Pravdě 
Je čas začít žít v Pravdě! Když si uvědomíme touhu žít pravdivě, bez iluzí, pocítíme obrovskou úlevu a začnou se dít pozoruhodné synchronicity. 

Inspirace na 1. října 
Přijďte 1. října do Divadla u Kapličky v Českých Budějovicích a nechte se inspirovat Zdenou Jordánovou, spisovatelkou úžasných knih a mou velkou učitelkou. 

Krok k Nové Zemi 
Je to velký krok nejen pro nás jednotlivce, ale i pro celou naši zemi – "Novou zemi," ve které by chtěl žít každý, stejně jako v Českých Budějovicích. 

Významná česká spisovatelka
Zdena Jordánová je významná česká spisovatelka, která se proslavila svými knihami a hlubokými myšlenkami, které oslovují čtenáře po celé České republice i v zahraničí. Její tvorba je známá svou schopností dotknout se lidských emocí a nabízet nové pohledy na život a duchovní růst.

Inspirace a vliv
Jedním z jejích nejvýznamnějších přínosů je její schopnost inspirovat lidi k tomu, aby hledali pravdu a autenticitu ve svých životech. Její knihy a přednášky mají moc měnit myšlení a pomáhat jednotlivcům nalézt cestu k většímu porozumění a harmonii.

Zdena Jordánová se tak stala nejen autorkou oblíbených knih, ale také váženou mentorkou a učitelkou, jejíž vliv a inspirace přesahují hranice literatury a dotýkají se samotné podstaty lidské existence.

Témata a styl psaní
Jordánová se ve svých knihách zaměřuje na témata, která jsou důležitá pro osobní rozvoj a hledání vnitřního klidu. Její psaní je často reflektivní a inspirativní, ať už jde o romány, eseje nebo praktické příručky. Vyniká schopností propojit osobní zkušenosti s univerzálními pravdami a podněcovat čtenáře k zamyšlení nad vlastním životem.

Duchovní a filosofický background
Její práce čerpá z bohatého duchovního a filosofického backgroundu, a často zahrnuje prvky mystiky a introspekce. Kromě psaní se Zdena Jordánová aktivně podílí na různých workshopech a seminářích, kde sdílí své poznatky a techniky pro osobní růst.

Kdy: úterý 1.10. Od 18.30

Kde: Divadlo u Kapličky, Husova tř. 45, Č. Budějovice

Cena: 250 Kč + 10 Kč servisní poplatek
Možnost koupit vstupenky i v prodejně.

Zařazeno v kategoriích:

Přednáška | Osobní rozvoj

Další akce v místě: České Budějovice