Detail akce: Vltava

Vltava

úterý 10.12.2024 od 20:00

Dundee Jam, Kladno

Prodejce: Smsticket.cz, pro nákup vstupenek budete přesměrováni na oficiální stránky prodejce.

Vltava

10.12.2024 od 20:00

Dundee Jam, Náměstí Svobody 162, Kladno Najít ubytování

Dnes již legendární česká skupina vpluje do kladenského Dundee Jamu s hvězdným obsazením i s hvězdnými hity. Charismatický hlas Roberta Nebřenského v programu jaký nemá obdoby! 

Vltava je považována za jednu z nejoriginálnějších kapel na české hudební scéně.

Toto přízvisko si vysloužila nejen neobvyklou poetikou mnohoznačných textů, ale také svým zcela nezaměnitelným hudebním stylem, který dokonale souzní s charismatickým hlasem zpěváka, kytaristy, básníka a herce Roberta Nebřenského. Produkci Vltavy nejstručněji vystihuje slogan „Česká poezie - světová hudba“. Koncerty skupiny jsou proslulé uvolněnou atmosférou, prostorem pro improvizaci a skvělými instrumentálními výkony. Nezaměnitelná skupina vedená Robertem Nebřenským, nádech jazzu, blues, reggae, ale také rocku, dechovek a country, to a mnohem víc v sobě ukrývají klenoty skupiny Vltava. Máme se na co těšit, tak neváhejte a přijďte zažít další jedinečný koncert skupiny Vltava!

Sestava:

Robert Nebřenský – zpěv, kytary / František Svačina – klávesy, akordeon / Tomáš Uhlík – baskytara / Ondřej Klímek – dechové nástroje / Ondřej Pomajsl  - bicí

POŘADATEL WEB: www.dundeejam.cz

Naplánovat trasu

Zařazeno v kategoriích:

Koncert | Jazz | Pop | Indie / Alternative | Hudba

Další akce v místě: