Detail akce: Křest alba DONOR + MASTERPLAN

Křest alba DONOR + MASTERPLAN

sobota 29.03.2025 od 18:00

KD Brumov-Bylnice, Brumov-Bylnice

Prodejce: Smsticket.cz, pro nákup vstupenek budete přesměrováni na oficiální stránky prodejce.

Křest alba DONOR + MASTERPLAN

29.03.2025 od 18:00

KD Brumov-Bylnice, Družba 1188, Brumov-Bylnice Najít ubytování

Zveme vás na křest nového alba skupiny DONOR, který proběhne 29.3.2025 v Kulturním domě Brumov-Bylnice.

Jako speciální host večera vystoupí německá legendární skupina MASTERPLAN v čele s Rolandem Grapowem, který se chopí i role kmotra alba. Dále předvedou to nejlepší ze své tvorby také VANAHEIM a POWER 5.

 

DONOR ohlašuje mezi příznivci českého powermetalu dlouho očekávanou novou desku. Skupina se na domácí půdě chystá na velkolepou oslavu vydání svého v pořadí třetího studiového alba, pro které spojila své síly s vydavatelstvím Smile Music records. Připraven je neobyčejný večer plný zajímavých hostů, kmotrem alba se stane Roland Grapow (MASTERPLAN, ex-HELLOWEEN), který ke zrodu desky přispěl masteringem. Od minulého počinu Valachů uplynuly už tři roky, během kterých se DONOR proměnili ve vyhledávanou stálici koncertů a festivalů po celé České republice. Na křtu skupina zahraje nadstandardně dlouhý set, nebudou chybět jak nové skladby, tak i osvědčené pecky. To vše se zbrusu novou scénou.

Perlou večera budou němečtí MASTERPLAN. Kapelu spoluzaložil Roland Grapow v Hamburku v roce 2001  a skupina má na kontě šest studiových alb a bezpočet odehraných koncertů a těch největších metalových festivalů v rámci celého světa. V Brumově-Bylnici vystoupí sestava Roland Grapow, Rick Altzi, Axel Mackenrott, Jari Kainulainen, Kevin Kott úplně poprvé. Fanoušci powermetalu se tedy mají na co těšit!

O skvělé představení se postarají i další hosté. POWER 5 za svou téměř třicetiletou historii zapsali mnoho úspěchů. Za zmínku stojí zejména koncertování po boku špiček světového metalu jako např. HELLOWEEN, W.A.S.P. nebo ANDRÉ MATOS. Na večeru kapela vystoupí s průřezem toho nejlepšího, co z osmi studiových alb vzniklo a to vše za účasti i některých bývalých členů!

Se svou show nebude chybět ani pořadateli hojně vyhledávaná smečka VANAHEIM. Kapela se dokáže svým vikingským metalem dostat fanouškům pod kůži a na koncertě v Brumově-Bylnici to nebude jinak. Při svém vystoupení vypíchne vždy to nejlepší, co stihla v dosavadních třech studiových albech vydat a z charismatické show na posluchače dýchne atmosféra síní samotné Valhally!

 

Přijďte si užít tento neobyčejný večer osobně do KD Brumov-Bylnice!

Zařazeno v kategoriích:

Koncert | Metal | Rock | Hudba