Detail akce: Horizont - křest alba (+ hosté)

Horizont - křest alba (+ hosté)

sobota 09.11.2024 od 18:00

KD Sokolovna, Slavičín

Prodejce: Smsticket.cz, pro nákup vstupenek budete přesměrováni na oficiální stránky prodejce.

Horizont - křest alba (+ hosté)

09.11.2024 od 18:00

KD Sokolovna, Osvobozeni 224, Slavičín Najít ubytování

Horizont se po letech vrací do Slavičína a to konkrétně tamního kulturního sálu, kde přiveze svou novou desku "Úhel pohledu". Ku této příležitosti sebou do sokolovny bere i mladé nadějné hudebníky z kapely Dark Paradise, nebo rockovou stálici Ocelot. Celý večer završí po té věhlasný DJ Mike Dee.

 

První debutové album kapely Horizont si zaslouží náležitou pozornost a náležitě tomu přispívají kmotři této desky. Jméno jako Josef Michálek asi netřeba v metalovém hudebním průmyslu představovat. Frontman kapely Forrest Jump, která je již téměř dvě desítky stálicí rockové scény může být skloňován mimo jiné také jako herec v ochotnickém divadle, radní, ředitel hotelu, nebo třeba textař, který skládá verše nejen pro kapelu Forrest Jump, ale také pro rockovou legendu, kapelu Arakain. Všestranný umělec a také kamarád kapely, bude jeden z kmotrů placky Horizontu.

Druhé jméno snad třeba ani představovat. Tvář kapely, která si pořádá vlastní festival a obráží spolu s kapelou DYMYTRY republiku křížem krážem. Kde si jeviště tyto dvě současné české hvězdy postaví, tam dorazí davy fanoušků v řádech tisíců. Řeč je o kapele TRAKTOR a jejím hlasu Martinovi Kapkovi. Tato formace má za sebou stovky vyprodaných koncertů a Martin nejen, že baví o víkendech davy, ale přes týden se například stará o improvizační show Kohák, Suchánek, Genzer a Novotný, která si říká Partička. Rovněž textař, rovněž skladatel a hlavně sympatický člověk, který navzdory své časové vytíženosti potvrdil ve Slavičíně 9. listopadu účast.

Zařazeno v kategoriích:

Koncert | Rock | Hudba