Detail akce: Future Food Prague – Protein

Future Food Prague – Protein

čtvrtek 21.11.2024 od 18:00

Scott.Weber Workspace, Praha

Prodejce: GoOut.net, pro nákup vstupenek budete přesměrováni na oficiální stránky prodejce.

Future Food Prague – Protein

21.11.2024 od 18:00

Scott.Weber Workspace, Boudníkova 2538/13, 180 00, Praha Najít ubytování

Nabízené možnosti vstupného:
290–680 Kč

Na první akci Futurefood Prague se půjde do hloubky. Odborníci Atrey Rae a Jan Kostelník nabídnou účastníkům nový pohled na protein a aminokyseliny, který překračuje běžně zažité představy.

Protein se stal jedním z nejžádanějších pojmů ve světě zdravého stravování a fitness. Je spojován s růstem svalové hmoty, regenerací a celkovým zdravím, a to nejen mezi sportovci, ale i širokou veřejností, která hledá efektivní způsoby, jak podpořit svou vitalitu a zdraví. V dnešní době, kdy se zvyšuje povědomí o kvalitě potravin a významu vyváženého jídelníčku, se protein stal klíčovým prvkem, který lidé často doplňují v podobě proteinových nápojů a doplňků.

Cílem není jen vyargumentovat výhody proteinu, ale otevřít diskusi o tom, jak a kdy má smysl protein doplnit jinak než z běžné stravy. Připravit se účastníci mohou na inspirativní večer, který jim pomůže lépe porozumět tomu, jak efektivně využívat protein pro zlepšení jejich zdraví a životního stylu.

Kdo jsou průvodci setkáním:

  • Jan Kostelník – CEO MCT Lab

MCB Lab je lídrem ve výzkumu a modifikaci lidského mikrobiomu. Specializuje se na komunikaci mikrobiomu, postbiotika, farmaceutické vylepšení a přenos technologií do průmyslu. Využívá špičkové technologie jako ultrazvukovou extrakci, pokročilou chromatografii, fermentaci v pevném stavu a zpracování mořských řas a hub. MCB Lab tak podporuje inovace zaměřené na zlepšení lidského zdraví a prodloužení života.

  • Atrey Rae – CEO Wild&Coco

Atrey Rae je inovátor, biohacker a zakladatel Wild & Coco, který do světa přináší vysoce kvalitní, živé potraviny a zdravý životní styl. Kombinuje tradiční fermentační techniky s moderními metodami, jako jsou PCR analýzy či pasterizace, aby zajistil účinnost a bezpečnost produktů, které podporují zdraví a funkčnost střevního mikrobiomu. Spoléhá na lokální i exotické suroviny, jako jsou mladý kokos, luštěniny a bobuloviny, a vytváří produkty s maximální výživnou hodnotou. Díky tomuto přístupu poskytuje bio potraviny, které podporují dlouhodobou vitalitu a zdraví.

Naplánovat trasu

Zařazeno v kategoriích:

Gastro | in_city