Detail akce: Bára Zemanová a Hlavolamy

Bára Zemanová a Hlavolamy

pátek 18.10.2024 od 20:00

Hospoda U Lípy, Velichov

Prodejce: Smsticket.cz, pro nákup vstupenek budete přesměrováni na oficiální stránky prodejce.

Bára Zemanová a Hlavolamy

18.10.2024 od 20:00

Hospoda U Lípy, U Lípy 2, Velichov Najít ubytování

Bára Zemanová & BAND je pop-rockové uskupení kolem zpěvačky a finalistky 3. řady Česko hledá Superstar, Báry Zemanové.
Bára si již před soutěží prošla pár kapelami a i po obsazení 4. příčky v ČHS se stále drží rockové muziky.
V roce 2007 natočila debutové album Rozjetej Vlak s producenty Honzou Křížkem a Vojtou Říhou ze slavného Blue Effectu. Na podzim 2007 vyhrála cenu Skokan roku v anketě Český Slavík Mattoni a druhé místo v anketě Deska roku za nejprodávanější debut roku.
Kapela má za sebou 3leté vystupování po velkých i malých festivalech v ČR a dvě úspěšná turné se skupinou Jaksi Taksi a skupinou Matahari. Bára nazpívala několik duetů, např. s kapelou UDG, Rybičky 48, s Honzou Toužimským, Petrem Bendem, Xindlem X a již třetím rokem účinkuje v rockové opeře Antigona.
V roce 2009 kapela natočila druhé album Magistrála, které sklidilo velmi pozitivní ovace u předních hudebních kritiků a Bára se zde poprvé prezentuje jako autorka i producentka společně s Richardem Scheuflerem ml.
V létě 2010 se zpěvačka vrátila do své rodné Plzně, nejprve aby dokončila maturitu na gymnáziu a když uslyšela místní muzikanty, v Plzni zůstala a založila zde nový BAND v obsazení: Tomáš Mouřenec, Jan Václavík, Jiří Sponner a Ondra Černý.

Zařazeno v kategoriích:

Koncert | Pop | Rock | Hudba