Detail akce: Alchymie a Martyho Banda v Chrudimi

Alchymie a Martyho Banda v Chrudimi

sobota 26.10.2024 od 20:00

R Klub, Chrudim

Prodejce: Smsticket.cz, pro nákup vstupenek budete přesměrováni na oficiální stránky prodejce.

Alchymie a Martyho Banda v Chrudimi

26.10.2024 od 20:00

R Klub, Husova 300, Chrudim Najít ubytování

Alchymie

Kapela Alchymie vznikla v roce 2013 v Chlumci nad Cidlinou. Od samého začátku hrajeme autorskou tvorbu. V roce 2015 jsme vydali debutové album Proti proudu, poté roku 2017 CD s názvem Drž se mě a v roce 2024 CD s názvem Deset. Vystupuje na festivalech, v klubech a firemních akcích po celé České republice.
Za deset let se nám kromě vydání tří desek povedlo natočit nespočet klipů a odjezdit koncerty po celé ČR. Mezi naše největší koncerty patří právě Benátská noc v roce 2O23 nebo například Majáles 2022. Mezi zásadní milníky kapely patří také to, že si Alchymii vybrala jako předkapelu například kapela Chinaski, Čechomor a spoustu dalších.

MARTYHO BANDA

 

Kapela vznikla v roce 2019 a má za sebou desítky odehraných koncertů v klubech i na letních festivalech. V témže roce vydala debutový maxisingl "Argonaut" u společnosti SinglTon/Universal a na podzim odjela turné jako předskokan kapely Jelen. Díky vydanému singlu se dostala do rotací některých českých rádií a do širšího povědomí posluchačů. Druhý maxisingl "fata morgana" byl vydán v prosinci 2022 a vznikl ve studiu LeGrill pod producentským dohledem Petra Lebedy z kapely Rybičky 48, se kterou kapela občas vystupuje jako host na jejích koncertech. V roce 2023 si kapelu jako hosta na svých koncertech vybrala sama i skupina Chinaski. Z druhého alba vydala svůj druhý videoklip na píseň Lúzr, která bodovala v různých hitparádách nebo rotuje na stanicích.(Frekvence 1, Český Rozhlas, Hey Radio, RockZone, Radio Beat, Fajn rock music, Rebel atd..). V roce 2024 vyrazila kapela na jarní klubové turné a přes léto pokračuje open air vystoupeními po celé ČR. Na podzim se kapela chystá opět do studia.

 

Zařazeno v kategoriích:

Koncert | Rock | Hudba