Detail akce: ANTIKVARTET Dušana Vančury

ANTIKVARTET Dušana Vančury

úterý 10.09.2024 od 19:00

Městská hudební síň, Hradec Králové

Prodejce: Smsticket.cz, pro nákup vstupenek budete přesměrováni na oficiální stránky prodejce.

ANTIKVARTET Dušana Vančury

10.09.2024 od 19:00

Městská hudební síň, Zieglerova 91, Hradec Králové Najít ubytování

Ponořte se do světa hudby s Antikvartetem Dušana Vančury, který vás provede svým jedinečným repertoárem napříč žánry a staletími. Skupina, založená v roce 1962 jako studentská recese, se po padesáti letech nečinnosti vrátila na scénu v roce 2013, aby znovu rozdávala radost svou hudbou. Koncerty zahrnují vše od klasické čtyřhlasé sborové literatury přes lidové písně a spirituály až po soudobé moderní skladby, čímž vytvářejí hudební zážitek pro každého posluchače.

~~~

V současnosti tvoří Antikvartet talentovaní hudebníci Zuzana Vančurová, Magdalena Jungwirthová, Tomáš Vávra a Jiří Mašek. Jejich hlasová harmonie a energická vystoupení vás vtáhnou do světa plného emocí a nádherných melodií. V jejich repertoáru naleznete i texty Dušana Vančury (Kocábka, Žízeň, Až se k nám právo vrátí, Mlýnský kámen, Batalion), které tvořil nejen pro Antikvartet, ale také pro Spirituál kvintet, bratry Nedvědy, Františka Nedvěda a mnoho dalších.

~~~

Výjimečný hudební zážitek doplňuje bohatá diskografie kapely, která zahrnuje alba "Všechno se jednou změní" (2018) a "Desatero setkání s Medvíďaty" (2020). Nezapomenutelným okamžikem bylo vydání alba "Láska Tvá" (2022) k nedožitým 85. narozeninám zakladatele Dušana Vančury, které zahrnuje největší hity a vzdává hold této hudební legendě.

~~~

Přijďte a prožijte večer plný hudby, emocí a vzpomínek. Antikvartet Dušana Vančury vás přivítá s otevřenou náručí a hudbou, která zahřeje vaše srdce. Nechte se unést krásnými melodiemi a texty, které vás vezmou na cestu časem a dotknou se vašeho srdce.

~~~

Rezervujte si svá místa již dnes a těšte se na nezapomenutelný večer!

~~~

Vstupné:    1.VLNA VSTUPENEK - 250Kč - [25.07-15.8.2024]

                   2.VLNA VSTUPENEK- 300Kč - [16.08.-03.09.2024]

                   3.VLNA VSTUPENEK - 350Kč - [04.09-10.09.2024]

Vstupenky lze předem zakoupit přes vstupenkový portál smsticket.

Vstupenky jsou bez místenky. Diváci s předkoupenou vstupenkou budou usazeni přednostně.

~~~

Akci podpořil Královéhradecký kraj.

Zařazeno v kategoriích:

Koncert | Folk / Country | Spirituální | Písničkáři | Hudba | Umění

Další akce v místě: Hradec Králové