Detail akce: 113/115 output

113/115 output

čtvrtek 17.10.2024 od 17:00

CO.LABS_park, Brno

Prodejce: Smsticket.cz, pro nákup vstupenek budete přesměrováni na oficiální stránky prodejce.

113/115 output

17.10.2024 od 17:00

CO.LABS_park, Kounicova 20, Brno Najít ubytování

předprodej: od 95,- do 495,- > PAY WHAT YOU CAN format

V předprodeji je možné zakoupit Doporučenou vstupenku, která je v hodnotě doporučené ceny. Můžete si vybrat i z dalších kategorií označených "pro všechny bez tagů", kde si cenu vstupenky vyberete dle vašich možností a preferencí.

 

 

113 / 115 output navazuje na event Concertus Musicae Electroacusticae, který proběhl v říjnu minulého roku. Díky přestavbě Co.Labsu máme letos k dispozici rozmanitější prostory, tak jsme se rozhodli přijít s novým konceptem, rozšiřující akci i o živé vystoupení. Máme pro vás připravenou venkovní a vnitřní stage na live-sety. Samozřejmě nebude chybět ani místnost s vícekanálovými fixed-media skladbami.

Venkovní stage:

DZKZNS (Petr Němec, Vojtěch Škuta)

Bratranecký duo experiment mluveného slova, bicích rytmů a syntetického zvuku v plochách.

Říše Zrcadel (Hue of Green, Nikotinový Démon)

Již letitá konkláva Nikotinového Démona a Hue of Greena zkoumající zákoutí redditovych vláken Ableton external synchronizace.
https://www.instagram.com/rise.zrcadel/

Tinko-Hynko & Dolar Chmurík (Tinko-Hynko, Dolar Chmurík)

rap wrap

 

Vnitřní stage:

Erase head (Filip Dobrocký)

Zvuková performance věnující se procesu katarze pomocí média magnetické pásky.

Traum Station (Marek Krajňák)

"Traum Station" je hudební performance založená na práci a manipulaci se zvuky produkovanými ze dvou elektronických metronomů, a s možnostmi, které poskytují tato jednoduchá zařízení. Skrze různé rytmické patterny a jejich obměny, loopování, ale také pomocí různých harmonicko melodických prvků, má posluchač možnost zaposlouchat se a dostat do částečného transu, či jakési chvilkové snové reality za zvuků jednoduché elektroniky procesované analogovými zvukovými efekty. Celková koncepce performance je vedena v duchu a stylu elektroakustické hudby.
https://www.instagram.com/_m00d_indigo_/

A/End (Štěpán Poul, Bianka Soukupová)

A/End je dark ambientní projekt Bianky Soukupové a Štěpána Poula. Duo tvoří koncepční zvukové celky, ve kterých se snoubí elektronika se zvukem lesního rohu i hlasu, přelévající se ve vlnách a balancují na pomezí všeho a ničeho.
https://www.instagram.com/a_end_project/

Vícekanálové kompozice:

Native Dissipation (Martin Janda (US))

The piece as a whole is comprised of various sequences and events having no adherence to formal structure. This gives the imagined feeling of untetheredness and turmoil perceived by the natural environment. That is only capable of registering said repercussions or infractions on itself. Essentially this piece presents us with a reality check pertaining to the state of nature today albeit interpreted it tells a dire tale one we can no longer turn a blind eye to.

Blurred Sound (Michal Indrák)

Skladba vznikla na památku mého letos zesnulého dědy, který byl hráčem na akordeon. Z nahrávky jeho původního nástroje vznikla kompozice, která pracuje s polytempovými změnami a zvukovou manipulací několika krátkých nahrávek tohoto nástroje. Výsledkem je rytmicky a výškově rozmazaná polytempová struktura, která prozkoumává vnitřní zvukový svět akordeonu. Forma je v zásadě rozdělena na dvě části. Po úvodní kvazi-expozii následuje dlouhá gradace, která průběžné rozkládá zvuk až do závěrečné šumové složky a končí krátkým zvukem noci.
Skladba vznikla během června 2024.

Meziprostor (Dan Dlouhý)

Název skladby lze chápat jako pokus o evokaci neurčitého přechodového stavu, který se může náhle zvrátit do nejrůznějších podob, z hudebního hlediska pak jako nepravidelnou oscilaci mezi zvukem akustickým a elektronickým, laděním temperovaným a mikrointervalovým, vysokou a nízkou hustotou hudebních informací apod.

Tok (Tomáš Mohr)

Zpochybnění digitálních efektů a simulací. Materiál jsou nahrané stopy na starý kompaktní fotoaparát, veškeré úpravy jsou vedeny skrze analogové jednotky. Čas znovu si šáhnout na věci. Pomocí počítače jsem si kromě aranže dovolil pouze měnit rychlost přehrávání a smyčkování stop.

Rural & Mitochondrial (Ondřej Kalužák)

hou ky (Adéla Konečná)

Těšíme se na Vás!!!

Zařazeno v kategoriích:

Koncert | Elektronika | Hudba