Ubytování: Mat213 & Dvě Slunce

Mat213 & Dvě Slunce

pátek 18.10.2024 od 20:30

Prostor (Panský dvůr), Boskovice

Zpět na informace o akci
Mat213 & Dvě Slunce

18.10.2024 od 20:30

Prostor (Panský dvůr), Hradní 640/3, Boskovice

Najít ubytování na Booking.com

Dvě Slunce

Je na slunce vycházející alternativní rapový projekt Františka a Tomáše, ke kterému ale sáhnete nejspíš hlavně v noci, protože tehdy je třeba světlo a teplo. 

Dvě Slunce čerstvě vydaly jejich debutové album GAS GAS, které pokřtili 20. června v Punctu Krásovka. Kluci jsou na desce rapu převážně věrní, ale třeba Lešij má skvělý, až skoro lidový vokál od Báry Mü, a např. Úzkost je regulérní techno tepačka, která nakopne i ty, kteří rovnému beatu normálně neholdují. 

Doporučujeme navštívit jejich instagram, kde můžete pozjistit, jak jejich muzika vypadá a zároveň se ke každému tracku z desky dozvědět trochu backgroundu, který jejich tvorbě dává další rozměr. 

🔗 https://www.instagram.com/dve.slunce/

 

Mat213 🕺

Matěj Čech aka Mat213 vystřelil v roce 2022 díky svéráznému diy popu, který nemá problém ve vteřině přepínat mezi absolutní upřímností a sebeztrapňujícím humorem. Jeho digitální písničkářství těží z poetiky postironické generace Z, v níž se mísí odkazy na počítačové hry s milostnými příběhy z MHD. Debutoval na YouTube v roce 2020, od té doby vydal nespočet na koleně natočených alb a EPček, z nichž zatím největší úspěch slavilo SS/22 EP s letním hitem 7teen. 

🔗 https://www.instagram.com/matteo_il_ceco/

Zařazeno v kategoriích:

Koncert | Hip-hop / Rap | Pop | Techno | Hudba

Další akce v místě: Boskovice